33 (0) 544 202118 info@dordognegites.nl

Everyday Demo Restaurant IconEveryday Demo Restaurant

123 Battersea Place, London

3,9 31 reviews

 • Avatar Fay A ★★★★★ 2 weeks ago
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.
 • Avatar Lisa Dooley ★★★★★ a month ago
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis … More aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
 • Avatar Catherine P ☆☆☆☆ 2 months ago
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis … More aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
  Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
  Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Klein Paradijs

Wat maakt een vakantieverblijf tot een herinnering? Omdat er werkelijk niets op de kijkdoos te zien was, bleven mijn geliefde en ik hangen op het programma “Met vier in bed”. Wij zagen koppels het beste van zichzelf geven, maar zagen vooral – de voor ons nog onbekende – Jacqueline en haar geliefde Albert hun uiterste zelf zijn aan de rand van het zwembad. Op de achtergrond werd de eindeloosheid van natuurpracht opgeslorpt door de ondergaande zon. Zij toonden in het gemanipuleerde televisierubriekje met oprechte trots hun domein, de pracht van de omgeving en de schoonheid van de zogenaamde “Gîtes”.
Mijn vrouw en ik zaten erbij en keken ernaar. We hebben – zo gaat dat na tien jaar lief en leed – één blik nodig om elkaar te begrijpen en knikten.
“Pensol,” spraken we nagenoeg in koor. Acht maanden later reden we – op de achterbank twee dochters en een zoon – op de tonen van “The Shorts” naar Frankrijk.
Na zeven uur asfalt, kregen we het – echt waar – prachtige en uitnodigend domein “Mazieras” te zien en te proeven. Het stalen ros op vier wielen was nog niet goed en wel geparkeerd of daar stond de televisieheld Albert ons op te wachten met een glimlach om jaloers op te zijn. Als je in zo’n omgeving woont kan men niet anders dan glimlachen, denk ik dan. Het was zijn taak om ons te verwelkomen, een rondleiding te geven op het landgoed waar zij onlosmakelijk hun stempel op hebben gedrukt en ons een prettig verblijf te wensen. Wat me het meest bij bleef na de rondgang was de zin: “Schroom niet, als er iets is wat u wenst of mist; dan vraag je het maar.”
En dat is nu net wat “Mazieras” maakt tot wat het is. Jacqueline en Albert zorgen er voor dat alles naar wens is. Broodjes bij ochtendgloren, fantastisch tafelen als je hebt ingestemd voor de table d’hôtes (ik proef nog de smaak van de “Canard”, de voortreffelijke wijn en – memorabel – de gesprekken in de avondlijke uren wanneer de vuurrode zon achter de bomen verdwijnt).
Vijf Gîtes en een stuk of wat B&B’s, zoals dat door hippe marketeers wordt omschreven. Meer is er niet nodig om een stukje hemel op aarde te brengen. Niet alleen voor ouders, maar zeker ook voor kinderen. Jacqueline is niet alleen een prima gastvrouw, ook een begenadigd kunstenaar. Al die creativiteit moet ergens naar toe, dus doopt zij de kinderen op woensdagmiddag om in kleine artiesten. Canvas, verf en penseel (en een glas rozé voor de ouders die mee willen penselen), meer is er niet nodig om van de aanwezige kinderen kleine Picasso’s te maken.
Dus wat maakt een vakantieverblijf tot een herinnering? Een paradijs waaruit we niet kunnen verdreven worden. En dat paradijs – en dat geldt voor mijn vrouw, drie kinderen en voor mij – ligt in Pensol.

Steven Desmet

2 augustus 2019

Wat een heerlijke week hebben wij gehad in Maziéras met onze vriendengroep. Gastvrij, ontspannen, heerlijk eten en een prachtige locatie. Albert en Jacqueline ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid, goede tips voor de uitstapjes en de verwennerij. Wij hebben genoten!! Liefs Marc-Jan, Kristel, Naut & Bo

Kristel Pinkster

5 mei 2018

Bijna drie jaar na ons vorige (en eerste) bezoek aan Mazieras gaan we dit jaar in de eerste week van het seizoen 2018 terug naar dit paradijsje. Niet alleen om eens te kijken of de plannen die Jacqueline en Albert toen hadden inmiddels zijn verwezenlijkt, maar ook om weer te genieten van hun enorme gastvrijheid en de kookkunsten van Albert. Wij verheugen ons erop.

Auke en Yvonne Buijvoets

03 Maart 2018