33 (0) 544 202118 info@dordognegites.nl

KINDVRIENDELIJK DOMEIN

Maziéras is vakantieparadijsje met vijf ruime vakantiehuizen dat aansluit op een kindvriendelijke binnenplaats, een stoere speelschuur en een omheind zwembad.

Kleine kinderen en tieners zijn meer dan welkom op Maziéras! Het is een voor hen een groot vakantieparadijs met een kindvriendelijke binnenplaats, een grote stoere speelschuur en een omheind zwembad.

Op de dag van aankomst is er een barbecue waar de kinderen met elkaar aan een grote tafel zitten. Een beetje onwennig in het begin, maar onze ervaring is dat zij binnen nog geen 10 minuten vriendjes hebben gemaakt. Voor je het weet spelen ze met elkaar, terwijl de laatste patatjes nog op hun bord liggen.

De stoere speelschuur is een ideale plek voor groot en klein. Er staan loopfietsjes, een kast vol spelletjes en speelgoed, er hangt een groot krijtbord en er staat een tafeltennis. Grenzend aan de speelschuur is een groot grasveld met trampoline en een schommel. Voor de tieners is de speelschuur een fijne plek om te hangen. Er is Wifi en een mini speaker set waar ze hun eigen muziek op kunnen afspelen.

Wij houden van spontane gezelligheid en staan altijd open voor leuke ideeën. Denk aan een spelletjes-toernooi, een bonte avond of zelfs een verjaardag vieren met kinderdisco.